Септември Симитли надви Банско с 3:2

Снимка: Община Симитли

Септември (Симитли) достигна победа над Банско в домакинска среща на стадион „Септември“ в Симитли. 

Поредната контрола за симитличани завърши с успех след не добро първо полувреме. В 25-ата минута отборът на Банско откри резултата за 0:1. С изключително много пропуски се изяви през първата част отборът на Септември (Симитли). За радост на домакините в 45-ата минута, след подаване на Гущеров, Смаил Креболиев изравни за 1:1 с удар отблизо.

Още в 5-ата минута на втората част, с добър удар от границата на наказателното поле, Анатоли Лулейски успя да покачи резултата в полза на своя отбор за 2:1. Не след дълго обаче, в 55-ата минута, Банско изравниха резултата за 2:2.

В 88-мата минута, малко преди последния съдийски сигнал, Георги Пейчев, сам срещу вратаря, успя да донесе победата с 3:2 за Септември с хубав гол.

Спас Стоименов изрази задоволството си от крайния резултат, но каза, че от много моменти в играта на своите футболисти не се и гордее.

„Не сме доволни от много моменти в този мач. Има какво да работим още. През втората част на срещата играта на моите момчета се подобри, имахме доста ситуации, но не съм доволен във фаза защита. Надявам се в следващата ни контролна среща да изглеждаме по много по-добър начин“, бе коментарът на старши треньорът Спас Стоименов след срещата. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK