Семинар по охрана на ВИП лица и обекти в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

 

Международната Бодигард Асоциациия *IBSSA* - България, Гърция и Израел организира тридневен семинар по охрана на ВИП лица и обекти. Обучението ще бъде на 15, 16 и 17 август от 18:30 до 21:00 часа в спортната зала /бившето поделение МНО/ в гр. Гоце Делчев.

 Темите  по които ще се  работи по време на семинара са :

 

  1. Самозащита в стил- Крав Мага -Израел. Начини на бързо боравене с оръжие и комбат стрелба. Обезоръжаване на въоръжени лица .

 

  1. Охрана на парични пратки и други ценни книжа . Позициониране и взаимно подсигуряване на екипите. Разпознаване на агресивно поведение.

 

  1. Прочистване на коридори, стълбища, Магазини, офиси, взаимно подсигуряване на екипите при нападение на охранявани обекти.

 

  1. Осигуряване на ВИП охрана на едно или повече лица.

 

В края на семинара участниците ще получат сертификати, даващи им право на работа за различни по вид охранителни дейности.

 

 Такса - 30 евро, за допълнителна информация: тел. 0895945626 и 0892984044 и в офиса на СБК ул. "Паул Ленц" № 6

 

Краен срок за записване - 16.08.2012 г., при което участниците представят медицинско свидетелство за физическа годност.

Лектори : 1. Хани Сакас – експерт по подготовка на антитерористични групи и Годжу комбат жуцо карате - представител на международна бодигард асоциация

( IBSSA) за Израел.

2. Гранд мастер Саиман Захопулос представител за IBSSA за Гърция , председател на гръцката федерация по Кик Бокс – 10-ти дан /Панкратеон /

                                                            

                                                                Асистент Лектор

                                                                 член на IBSSA

                                                                 / Костадин Мечкаров /

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Димитър до Митьо03:30 - 17.08.2012
Митьо, документа е надписан четливо, но некрасиво, както трябва да е един сертификат. Не се заяждам, просто си давам мнението. Утре ще продължат да се издават такива сертификати, а това е все пак документ. Освен това, става въпрос за сертификата на един уважаван човек и преподавател - г-н Мечкарски, тук не говорим за документа на който и да е обикновен курсант.
Митьо11:10 - 16.08.2012
До Димитър: Това е неписана договорка между нинджи. Само те си го разчитат. За 30 евро – толкова. Иначе пародията е пълна. В Гоце Делчев има много по-компетентни от "преподавателите" !
Димитър08:02 - 16.08.2012
Не искам да обидя никого, но сертификата е попълнен некрасиво и неграмотно. Все пак това е сертификат, документ! Пояснявам - краснописа - ясно! Mr.и Bulgaria трябваше да се напишат малко по-вляво, за да бъде надписа в крайна сметка по средата. Member е съкратено доста нелепо, но и полето за този надпис е недостатъчно. Датата е хубаво да се напише с точки за разделяне, вместо с тирета. Успех на всички участници! Преподавателите са от висока класа, авторитетни имена!
Митьо09:37 - 15.08.2012
Разбрах, ме инструктурите са с високи степени в бойните изкуства. Ще бъде интересно. Шанса да вземеш сертификат за 2-3 тренировки е уникален.

FACEBOOK