Семейство зъболекари от Гоце Делчев дариха средства за децата от Дома в Гоце Делчев и ДГ „Пролет“ в Абланица

Снимки: Личен архив

С благороден и много човешки жест и с чувство на удовлетвореност и изпълнен дълг към обществото ще посрещнат предстоящите светли Коледни и Новогодишни празници младото семейство зъболекари от Гоце Делчев Ави и Александър Капитанови.

Те подеха собствена благотворителна инициатива и направиха няколко крупни дарения, а именно предоставянето на средства за закупуване на караоке тон колони за децата от ДГ „Пролет“ в хаджидимовското село Абланица.

Днес д-р Александър Капитанов и съпругата му д-р Ави Капитанова дариха и сумата от 400 лева за подпомагане на децата в неравностойно положение от Дом „Иван Кюлев“ в Гоце Делчев.

„Дарявайки от сърце, човек се чувства невероятно“, коментира чаровната д-р Ави Капитанова, която изпрати и семейно послание към децата от Дома за деца, лишени от родителски грижи „Иван Кюлев“.

„Мили деца, по случай предстоящите коледни и новогодишни празници ви пожелаваме преди всичко да бъдете живи и здрави, много весели, усмихнати и щастливи! Вярвайте в доброто у хората и бъдете и вие самите добри хора, имайте мечти, преследвайте ги и те ще се сбъднат! Пожелаваме ви весели празници и една по-добра и по-щастлива Нова година“, се казва в посланието на д-р Капитанова.

В дарителската кампания се е включило още едно семейство стоматолози от Гоце Делчев - сестрата на д-р Капитанов, Ива, и нейният съпруг д-р Атанас Боев. 

 

КОМЕНТАРИ

доволен17:02 - 20.08.2018
Капитан Планетаааа, Лазаркеее, пийни си водица от садовското дере, ама много вода пий, та чак от ушите ти да тече, чули юргань
Koceto Kotuchev18:02 - 26.12.2016
Ebati i Boklucite pomii mrastni
Манови11:13 - 24.12.2016
Пациенти сме на Д-р Капианов -такъв човек няма,за неги няма значение дали е 3 през ноща ,дали е неделя или празник ,винаги си вдига тел.за разлика от други ,като Марини примерно или Рамизчо.Твърдя чее най-добрия имплантолог защото ми сложи имплантите без да усетя.Не парадира с възможностите си пак за разлика от други които с пари на заем копуват коли да се фукат.
От доволен11:06 - 24.12.2016
Към писателите по горе.1-поне в предстоящите светли празници се научете да не плюете а отценявате добрия жест.2.не е важно колко даряваш а е важно че го правиш.3Хората няма как да работят без дипломи има твърде много институции които следят тези неща .4.Капитанов и приятелката му са и с мниго квалификации за което браво развиват се.

FACEBOOK