Семейство от Разлог е прието в МБАЛ-Благоевград, със съмнение за коронавирус

Снимка: Infomreja.bg, архив

Тримата са настанени в инфекциозното отделение на болницата, взети са им проби

Тричленно семейство от Разлог е прието по спешност в инфекциозното отделение на МБАЛ-Благоевград, със съмнение за коронавирус.

Тази сутрин жена, детето ѝ и мъжът, с когото тя живее на семейни начала, почувствали неразположение, придружено с висока температура и силна кашлица.  

"С екип на Спешния център в Разлог тримата са транспортирани и настанени в инфекциозното отделение на МБАЛ-Благоевград. Изолирани са и предстои да им бъдат взети проби за изследвания, които ще бъдат изпратени в Националната референтна лаборатория, за да се потвърдят или евентуално отхвърлят съмнения за наличие на коронавирус", коментира пред ИНФОМРЕЖА директорът на РЗИ-Благоевград, д-р Калоян Калоянов.

На 26-и февруари биологичният баща на детето, който в момента живее и работи в Италия, се прибрал в Разлог. Останал за няколко дни в града, видял се и с близките си, след което си заминал.

Симптомите при майката, нейния партньор и детето, които са сходни с тези при COVID-19, са се проявили едва днес.

 

КОМЕНТАРИ

сул и пул21:46 - 09.03.2020
в Разлог гениалните управници закриха инфекционното отделение...
Наблюдателен18:34 - 09.03.2020
Ха-ха, дошъл съпругът да види семейството си, а става ясно, че жена му го е сменила с друг. Престъпление и наказание.
Епи17:09 - 09.03.2020
Коронавируса е в Разлог, вземете предпазни мерки за себе си и близките. Несериозно е да мислим и да очакваме от неграмотни хора, да направят каквото трябва.
Анонимен14:23 - 09.03.2020
В Разлог няма ли болница, та ги карат в Благоевград да разнасят заразата. А биологичния баща е за затвора. Издирвайте го в Италия и от там директно в италиански затвор да не се връща тук.

FACEBOOK