Валя Балканска ще пее на тазгодишния Пролетен празник на животновъдството и земеделието в Кресна

Съюз на фермерите "Струма", община Кресна и Асоциация на автохтонните породи кози в България организират на 22 април 2017 г. в Кресна за шести пореден път Пролетен празник на животновъдството и земеделието. Тази година празникът е със специалното участие на Валя Балканска и Петър Янев, а водещ е Николай Кимчев.

В рамките на Пролетния празник на животновъдството и земеделието ще се проведе VI Национална изложба на български стари местни породи кози; парад на екземпляри от Калоферска дългокосместа и Българска виторога, дългокосместа коза; представяне на каракачански овце и каракачански кучета.

Гостите на празника ще могат да посетят изложение на редки местни породи животни и да закупят храни от традиционния базар на натурални био продукти и вина.

Акцент в програмата е представянето на техника, технологии и препарати в помощ на фермерите, но не са забравени и ще могат да бъдат видяни и майстори на местни занаяти.

Разбира се, както всяка година ще има много атрактивни демонстрации на методи за защита на домашни животни, акции и забавни игри за малки и големи с внимание и грижа към околната среда и устойчивото развитие.

"И ако вече сте решили да ни гостувате, не забравяйте да си вземете и удобни обувки, защото ви очакваме с песните на Валя Балканска и Петър Янев и много автентичен фолклор на живо, а за късметлиите сме подготвили и томбола с атрактивни награди", приканват организаторите.

 

КОМЕНТАРИ

Фейме18:27 - 24.04.2020
Помакиняяяяя не те искаме....
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK