Село Кулата шокирано от смъртта на Камелия Янакиева

снимка: mirela.bg

Жителите на петричкото село Кулата са шокирани от смъртта на 29-годишната Камелия Янакиева, която се хвърли под влака минути, след като стана ясно, че двумесечното й бебе е открито починало в дома й в квартал "Бояна".

„Всички сме потресени от съдбата на нашето момиче. Не можахме да повярваме, че сама е сложила край на живота си”, коментираха местните хора.

Младата жена е ромка и е родом от Кулата, но се преместила да живее в столицата преди около осем години, след като срещнала бъдещия си съпруг.

Преди това Камелия завършила местното училище с отличие и започнала работа в спедиторска фирма в Петрич. Именно там се запознала с мъжа си и заминала за София.

Двумесечният Алекс бил дълго чакано бебе, след като родителите няколко години нямали дете. След като се установила в квартал „Бояна”, младата жена рядко се прибирала в родното си село, но поддържала близки отношения с родителите си.

Семейството на Камелия е уважавано в Кулата. Бащата и брат й работели към БДЖ.

"Близките й не са богати. Изключително почтени и скромни хора”, твърдят жителите на Кулата.

Трагичният инцидент стана в понеделник. Детето било намерено мъртво от леля му, след което било закарано в Пирогов. По тялото на 2-месечното пеленаче съдебните лекари открили следи от насилие.
 
Час и половина по-късно майката решила да сложи край на живота си и се хвърлила под влака София - Радомир.
 

КОМЕНТАРИ

maria21:51 - 06.05.2012
Това е следродилна депресия.Има случаи които завършват трагично за съжаление.
antoneta23:01 - 29.04.2012
ei nenormalnici kak moje da pi6ete takiva gluposti koq m,aika bi naranila dalgo o4akvanoto si bebe vie nenormalni li ste i vse pak e bilo edva na 2 meseca kade6te go odari6 tova dete nevili omrazna da pi6ete laji sled laji
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK