Талантливи деца от Гърмен бяха гости на Богдан Боцев в парламента

Снимки: Личен архив

Деца от различни учебни заведения от община Гърмен днес бяха гости в Народното събрание по покана на депутата Богдан Боцев.

Гостите на народния представител бяха талантливи и умни ученици, участвали в двата конкурса, които Боцев обяви в община Гърмен по повод 9 май - Деня на победата и Деня на Европа.

И двата конкурса, както писа ИНФОМРЕЖА, бяха организирани по съвместна инициатива с Общинския съвет на БСП в Гърмен в лицето на лидера на социалистите в общината - Янка Топалова, и Народно читалище "Искра - 1924" - Гърмен.

Първият конкурс бе за рисунка на тема: "Моята мечта", а вторият, за есе на тема: "Европа като дом - в каква страна искам да живея?".

По време на награждаването на победителите народният представител обеща на всички участници в двата конкурса посещение на Народното събрание, за да разгледат сградата и да се запознаят на живо с работата на депутатите, както и да научат повече за начина, по който се коват законите в държавата.

„За мен днес бе един прекрасен и ползотворен ден с тези умни и любознателни деца! Специални благодарности на техните учители и родители“, написа по повод посещението във фейсбук страницата си депутатът от Гоце Делчев, Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK