Секта залива с листовки Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Листовки на сдружение "Христос за всеки“, озаглавени "Исус Христос е божият дар за нас" намират в пощенските си кутии жители на Кюстендил.

В съдържанието им са изредени редица причини, поради които хората трябва да се обърнат към християнството и да повярват в Бог, който след това ще ги вземе на небето, където да прекарат вечността си.

Към листовката има талон, чрез който ако бъде изпратен на упоменат адрес, гражданите ще получат безплатно кратък библейски курс, както и анкетна карта с въпроси, чийто отбелязани отговори имат за цел да характеризират духовното състояние и отношението на хората към Христос.

Сектата кани гражданите на богослужения всяка сряда, петък и неделя, като е посочен адрес на местонахождението й в града под Хисарлъка. 

"Христос за всеки" е регистрирано като християнско сдружение с нестопанска цел от Окръжния съд в Стара Загора на 8 март 2011 година.

В интернет страницата й е посочено, че тя осъществява дейност в обществена полза и се учредява, за да допринесе за развитието и утвърждаването на духовните ценности, базирани на християнското духовно, историческо и културно наследство. 

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK