Млади мъже от Буково и Гоце Делчев пострадаха след каскади с АТВ и мотоциклет

Снимка: Infomreja.bg

В Благоевград блъснаха жена на пешеходна пътека

Мъж на 21 години от гоцеделчевското село Буково е пострадал сериозно , загубвайки контрол над управляваното от него АТВ с неустановен номер и рама. Младият човек е с ръзкъсно – контузна рана на главата, фрактура на носа, на гръден прешлен и на ребро. Той е настанен за лечение в МБАЛ – Гоце Делчев, без опасност за живота.

Произшествието е станало около 16 часа в местността Старото гробе, землището на село Буково.

Установено е, че пострадалият не е употребил алкохол.

Около два часа по-късно пътнотранспортно произшествие е станало и на улица „Митрополит Борис“ в Благоевград. Водач на 56 години от същия град, управлявайки лек автомобил „Опел Вектра“ , е блъснал на пешеходна пътека своя 50- годишна съгражданка, която е получила контузия на тазобедрена става.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

С контузия на лявото рамо е 25-годишен мъж от Гоце Делчев, който на 13-и октомври около 13:30 часа е паднал от мотоциклет „Ямаха“, управлявайки го в местността Летището край града.

Мъжът не е употребил алкохол.

Точно по същото време между селата Игралище и Палат, община Струмяни, лек автомобил „Фолксваген Голф“, заради несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в крайпътни дървета.

Водачът – 49-годишен мъж от Сандански, е с фрактура на шест ребра.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK