СДС подкрепи Георги Андонов за кмет на Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър ГЕРБ-Гоце Делчев

СДС застана официално зад кандидатурата на Георги Андонов за кмет на община Гоце Делчев. Това стана ясно след среща между кандидата на ГЕРБ за кмет на община Гоце Делчев, Борислав Миланов – народен представител от парламентарната група на „Реформаторски блок“ и симпатизанти на СДС в Гоце Делчев.

„Заставаме зад кандидатурата на Георги Андонов, не само защото ни обединяват дясното мислене и идеи, но преди всичко, защото съвпадат нашите виждания за развитието на Гоце Делчев, за промяната, която е крайно време да се случи тук“, заяви Борислав Миланов.

„Подкрепата на СДС в Гоце Делчев е особено важна за мен. Особено важна, защото това е решение, което наистина се базира на обща идеология, на близки идеи. Особено важна, защото е открита и ясно заявена. Защото не се случва заради безпринципни и задкулисни договорки, целящи само и единствено лично облагодетелстване и удовлетворяване на нечии интереси. Особено важна е тази подкрепа, защото няма нищо по-логично от това ние като партии – членове на едно политическо семейство – да споделяме сходни виждания за развитието на нашата община“, добави от своя страна кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ Георги Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK