Сдружение "Териториална организация на научно-техническите съюзи" - Кюстендил предлага професионално обучение

Териториална организация на НТС – Вашият верен пътеводител!

Териториална организация на НТС – път към Вашата житейска реализация!

Център за професионално обучение!

Ние предлагаме обучение по 35 разнообразни специалности!

Във връзка с предстоящо стартиране на Оперативна програма „Ваучери за заети лица” от ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ СДРУЖЕНИЕ ”ТЕРИТОРИАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СЪЮЗИ” - КЮСТЕНДИЛ приканват заинтересованите граждани да си запазят място за обучение.

Центърът е лицензиран доставчик на обучение по ОПРЧР 2014-2020 към Агенция по заетостта. 

СДРУЖЕНИЕ ”ТЕРИТОРИАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СЪЮЗИ” - гр. Кюстендил предлага обучение за придобиване на професионална квалификация по следните специалности, лицензирани от НАПОО, с лицензия № 200812654 от 28.11.2008 г.: Компютърна графика; Продавач консултант; Оперативно счетоводство; Касиер; Търговия; Административно обслужване; Програмно осигуряване; Системно програмиране; Текстообработване; Компютърна техника и технологии; Компютърни мрежи; Производство на хляб и хлебни изделия; Производство на сладкарски изделия; Цветарство; Парковостроителство и озеленяване; Озеленяване и цветарство; Организация и обслужване на хотелиерство; Хотелиерство; Производство на кулинарни изделия и напитки; Фризьорство.

*За обучения за придобиване на ключови компетентности: Общуване на чужди езици - Англйски и Немски език; Дигитална компетентост: Компютърна грамотностза начинаещи, Основи на глобалната мрежа в интернет , Основи на компютрите, Основи на цифровите медии,работа с база данни, Работа с електронни таблици, Работа с освовни текстообработващи програми, Работа със специализирансофтуер-презентации,Работа със специализиран софтуер-основи на АUTOCAD и SOLID WORKS.

За повече информация относно предлаганите обучения, посетете офиса на сдружението - гр. Кюстендил, бул.”Македония” № 2, ет. 3 или пишете на имейл [email protected].

Тел. контакт 0879835494, 0879835495, 07855 09 30 подробности за професионалното обучение и ключовите компетенции, които предлагаме може да намерите на адрес /nts-kn.com/. 

Ще се радваме да бъдем Вашият избор при стартирането на нов прием на документи! 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK