Мотокрос „Петрич Гран При“ с интернационално участие и много адреналин

Снимки: Община Петрич

98 участници се включиха в състезанието по мотокрос „Петрич Гран При“ 2018.

Мотополигон „Дени 518“ край село Самуилово, община Петрич, отново предложи изпълнение на елементи изискващи сериозна техничност, смелост и висок адреналин от страна на заявилите участие в надпреварата.

Двукилометровата отсечка прие състезатели, които демонстрираха завидни умения и концентрация, за да докажат, че са най-добрите.

“Интересът, който проявиха доказали се състезатели от различни държави, сам по себе си е критерият, който търсим, за да продължим да инвестираме, както в поддържането на трасето, така и в подпомагане организирането на мотокроса“, посочи пред състезателите кметът на община Петрич Димитър Бръчков.

Най-малкият участник в тазгодишното издание на мотокроса беше 8-годишният Александър Тасев от АСМ „Моторспорт“ - Симитли, а най-възрастният 60-годишният Живко Бонев.

Крайното класиране в отделните класове се подреди, както следва: клас МХ първо място за Мартин Тодоров, второ място за Василис Пакатаридис, трето място за Велик Кличуров; клас МХ 65 първо място за Дани Цанков; второ място за Мартин Замфиров и трето място за Александър Тасев; клас МХ 85 първо място за Виктор Бориславов, второ място за Димитър Шимов от клуб „Калабак“, трето място за Тервел Замфиров; клас МХ АТV  първо място за Методи Костадинов, второ място за Георги Хаджимаргаритов, трето място за Витко Сергеев; клас МХ 2 първо място за Станислав Цеклеов, второ място за Димитър Грозданов, трето място за Димитриос Бансеванис; клас МХ 1 първо място за Стефан Нейчев, второ място за Любомир Васев и трето място за Атанас Петров.

Ветераните, които участваха в тазгодишното издание на мотокрос „Петрич Гран При“ бяха: Захари Томов, Живко Бонев и Иван Гълъбов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK