Депутати събират подписи против сделката за ЧЕЗ в Петрич

Снимки: БСП

Над 200 подписа бяха събрани днес за по-малко от няколко часа по време на пазарния ден в град Петрич. В набирането на подписи се включиха и народните представители от БСП за България - Николай Бошкилов и Богдан Боцев.

„Огромният интерес у гражданите на Петрич към националната гражданска инициатива сам по себе си показва, че българите не искат да търпят повече. Това е скандална сделка! Народът излезе по улиците, за да заяви категорично своето мнение, че няма да прости унижението България и българският народ да бъдат зависими от волята на Гинка от Пазарджик. Това е непростимо унижение за една суверенна, свободна и европейска държава", заявиха депутатите социалисти от Първи многомандатен избирателен район - Благоевград.

Общинският председател на БСП-Петрич, Йорданка Атанасова, коментира, че откакто са стартирали подписката, интересът не спира да расте. Тя сподели, че това стимулира още повече социалистите в Петрич, защото желанието на народа за промяна е огромно.

Гражданите на Петрич негодуват и обвиняват лично Бойко Борисов за придобиването на ЧЕЗ от задкулисни икономически субекти, бе категорична Атанасова.

Обиколката на народните представители Бошкилов и Боцев продължава и в петък, когато те ще се включат в инициатива за набиране на подписи против сделката за ЧЕЗ в град Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK