Счетоводител в друг град – каква добра идея!

Имате счетоводител, работи коректно, но някъде нещата куцат. Носят се слухове в града за вас и вашата фирма. Губите партньори и се чудите защо?

Клюките могат да ви унищожат. Добрата фирмена репутация е нещо много важно. Фирмените финанси са конфиденциална информация, която не трябва да бъде разпространявана. За съжаление, обаче нищо не може да попречи на българския нрав и да накара хората да спрат да клюкарстват.

Изнесено счетоводство в друг град, където не ви познават, е естествено решение на проблема. Нормално е там да не бъдете обект на клюки и слухове, тъй като каквато и да било информация за вас и вашата фирма не би представлявала интерес за никого.

Ще отпадне и притеснението ви, че вашият счетоводител може да обработва документите на ваш конкурент, опериращ на същия пазар като вас, или друга фирма, чието счетоводно обслужване от вашия счетоводител би довело до конфликт на интереси.

Друго предимство на ползването на счетоводна услуга в друг град е ценовото равнище. В по-малкия град то е по-ниско, но не и за сметка на качеството. Подчинявайки се на пазарния закон, че търсенето определя предлагането, съответно в по-малък град възможностите на бизнеса са по-ограничени и това налага по-ниско равнище на цените на счетоводното обслужване.

Въпреки това обаче можете да намерите качествено обслужване, проучвайки добре пазара в тази област и избирайки професионалист с дългогодишен опит.

В ерата на информационните технологии, движението на документи и комуникацията е на достатъчно високо ниво, така че да не е нужно да се виждате с вашия счетоводител и все пак той да е до вас и да ви обслужва професионално и качествено, да защитава интересите ви пред всякакъв вид контролиращи и данъчни органи.

Счетоводна къща Крестън булмар – Кюстендил ООД може да ви обслужи бързо и качествено, без значение в кой град на България е позиционирана или регистрирана вашата фирма!

 

КОМЕНТАРИ

ddd22:51 - 30.09.2014
и аз бих се възползвал
ava19:33 - 30.09.2014
A za6to samo malkite firmi. Tova si e 4ista pe4alba=
12308:14 - 30.09.2014
Браво, много хубава статия!
ива19:58 - 29.09.2014
със сигурност малките фирми от големия град биха се възползвали

FACEBOOK