53-годишна пътничка с опасност за живота след тежкото ПТП в Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Неправоспособен водач причини катастрофа с 5-ма пострадали

Вчера около 17.00 ч е възникнало ПТП на кръстовището, образувано от улиците „Асен Златаров“ и „Е. Каранов“, между лек автомобил „Рено“ и ауди. Реното е управлявано от 40-годишен кюстендилец, аудито е управлявано от 36-годишен кюстендилец. При произшествието са пострадали 5-ма – водачът и спътникът на реното, водачът и двете пътнички в аудито.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи при катастрофата е увредена каменна ограда на частен имот, нанесени са сериозни щети на двата автомобила. Екип на РСПБЗН е оказал съдействие за извеждане от аудито на водача и пътничка. Всички са закарани в ЦСМП.

Водачът на аудито и 34-годишната пътничка са настанени за лечение в кюстендилската болница. Без опасност за живота са. 53-годишната пътничка в аудито е закарана за лечение в столична болница с опасност за живота.

На водачите на автомобилите е взета кръв за анализ за употреба на алкохол и наркотични вещества. 40-годишният водач на лек автомобил "Рено“ е задържан с полицейска заповед за 24 ч в ареста на РУ -  Кюстендил. Той е бил с отнето СУМПС. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK