Савеклиева: Вие, младите, осмисляте битката ми в предизборната кампания

снимка: Пресцентър ГЕРБ

Областният координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград Даниела Савеклиева получи днес цялото внимание на младите хора, събрали се на Рупите, за да продължат традицията, която сами нарекоха „Да пуснем корени в България”.

Младите хора благодариха за това, че тя остана техен приятел през всичките тези години. С възгласи „Дани, ти си наша” те направиха мил жест към нея като й подариха прекрасен букет цветя.

Втората в листата на ГЕРБ в Пиринско развълнувана благодари, като каза, че именно младите хора осмислят битката й в предизборната кампания.

 

КОМЕНТАРИ

:)19:03 - 28.04.2013
Браво на Герберите Е никой не е правил такива неща Браво
Орфей18:59 - 28.04.2013
Факт е, че на България са и нужни такива позитивни инициативи насочени към младите и стъпващи на духовното и традициите ни. Извън всякакви партийности и цветове- наистина заслужава уважение тази инициатива на младите гербери и Савеклиева. Много хора чакат да се оправим.. може би ако се огледат- ще видят, че нещата вече се движат по релсите на оправянето, за което бленуваме като народ повече от 20 години!!! Иска се малко вяра, самочувствие и взаимоуважение! На фона на глобалните събития се справяме добре като народ и държава!
rut18:41 - 28.04.2013
prosulzih se dokato chetoh taq novina
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK