Савеклиева: Работим на пълни обороти, готвим се за предсрочни избори

Даниела Савеклиева, снимка: infomreja.bg, архив

Няма разцепление в ГЕРБ в Благоевградска област. Това заяви областният координатор на партията и депутат в 42-рото Народно събрание Даниела Савеклиева.

„Това че Костадин Хаджигаев и още няколко членове от благоевградската структура вчера са подали заявление за напускане, не означава, че има разцепление. В крайна сметка ПП ГЕРБ в област Благоевград е близо 10 хиляди човека", подчерта Савеклиева. 

Тя допълни, че ГЕРБ е демократична партия и всеки има право на избор.

"Няма драма в областната структура, работим на пълни обороти и се готвим за предрочни избори, увери областният партиен лидер в Пиринско.

Савеклиева съобщи, че засега от останалите 13 структури на ГЕРБ в област Благоевград не са подавани заявления за напускане на партията. Само за изминалия месец пък били подадени близо 80 нови заявления за членство в ГЕРБ.

 

Даниела Савеклиева, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

сс11:26 - 10.07.2013
Тази и за свирки не става.Вижте само колко простовата изглежда.Не я познавам но по нея съдя за всички гербери.
uuuu beee00:33 - 10.07.2013
DA QDESH DA KRADESH I DA PIESH I NA KRAQ DA SI TRAGNESH KATO NQKOI PUTYO PREDATEL TI BESHE SAS DPS I BSP VAV BRATSKA PREGRADKA GAT GAT GAT SI BESHE I TAKAW SHTE SI OSTANESH HADJIGEN4O
тинка18:10 - 09.07.2013
Браво Дани
А аз питам Хаджигаев17:49 - 09.07.2013
Кой направи фалшивата структора на ГОРД вГоце Делчев , кой притискаше иплашеше кметове на Хаджидимово и Сатовча да му дадат да изпълнява големите проекти за милиони левове ,каква мубеше мизата за директорсско назначение ,имам много да питам но ще го направя лично .Ако не си беше тръгнал сам ние щяхме да го изгоним ,жалко е че оплете в далаверите си и други хора. Попътен вятър г-н Хаджигаев .

FACEBOOK