Сашо Милчев: Генерал Румен Радев не е част от статуквото, той ще бъде промяната за статуквото

Сашо Милчев, снимка: Infomreja.bg

Защо заставам зад кандидатурата на генерал Румен Радев за президент на Република България и зад кандидатурата на г-жа Илияна Йотова за вицепрезидент?

Като член на Инициативния комитет в Благоевград за подкрепа на кандидатпрезидентската двойка съм убеден и с цялото си съзнание заставам зад този гарант, гарант в лицето на ген. Радев. Аз съм сигурен,че той е е гарантът, от който имаме нужда за една по-добра, по-силна и по-социална държава. 

За разлика от опонентите си, генерал Радев не е част от статуквото, той ще бъде промяната за статуквото. Как смятате, че ние, гражданите на България, бихме повярвали на досегашните управляващи, че сега ще променят нещата? За разлика от тях Румен Радев не е участвал в политически игри, задкулисия и кражби. Единствената работа, която някога е имал е да пази небето на България и сигурността на нацията ни.

Бих искал да отбележа, че аз не съм член на БСП, но пред вас заставам като гражданин на Република България и ви уверявам, че генерал Румен Радев и Илияна Йотова са правилният избор. Румен Радев е истински професионалист и достоен човек, който се е доказал в своята професия. 

Нашите кандидати са най-добрата кандидатпрезидентска двойка в новата ни история. Кой от президентите ни е постигнал професионалния връх в своята кариера като генерала? Нито един. Те като че ли бяха дошли от нищото, с нищо недоказани.  

Затова, скъпи хора, на 6 ноември гласувайте с НОМЕР 13 в интегралната бюлетина, за един достоен човек, за един истински професионалист, за един горд българин и ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!

Позиция на Сашо Милчев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK