В сградата на Община Дупница бе открита втората изложба на учители – художници от област Кюстендил

Снимки: личен архив

В сградата на Община Дупница бе открита втората изложба на учители – художници от област Кюстендил. Културното събитие бе уважено от почитатели на изящните изкуства, колеги и приятели на авторите, ученици, граждани и служители на общинска администрация.

До участниците в изложбата Асен Евтимов, Явор Виделов, Венко Петров, Лора Делибалтова, Детелина Тихолова, Петър Даскалов, Евгени Серафимов, Виолета Стойкова, Георги Пандурски, Румен Георгиев, Валентин Кьосев, Налян Стоянова, Кирил Кьосев бяха отправени поздравителни адреси от кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев и от Радостина Новакова - началник на Регионално управление на образованието - Кюстендил.

„Най-сърдечно Ви поздравявам по повод откриването в град Дупница на изложбата на учителите – художници от област Кюстендил. Високо ценим Вашите усилия и последователността, които полагате за запазването на традициите и развитието на изобразителното изкуство и културата в Община Дупница и област Кюстендил.

Нека вдъхновението и съзидателният дух озаряват творческия Ви път и чрез Вашите творби да докосне учениците и ценителите на изкуството.
Пожелавам Ви здраве, творческо дълголетие и вдъхновение!

Надявам се изложбата да се превърне в емблема за град Дупница и ежегодно да радва почитателите Ви“, казва в поздравителния си адрес до художниците Радостина Новакова - началник на Регионално управление на образованието - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK