Сандански с нови указателни табели

снимки: Община Сандански

Нови указателни табели са монтирани на възлови улици, площади и квартали в Сандански. Красивите табели са поставени в деня на Празника на града, което повдигна още повече празничното настроение на местните жители. От общинска администрация уточниха, че предстои целият град да бъде снабден с такива табели, които са по европейски стандарт, със светлоотразители, но това ще става поетапно.

Поръчани са общо 30 такива табели, поставени са 18 на най-важните кръстовища – на входната артерия в началото на града, по централната улица "Свобода" ще има три такива табели, отклонението за ж.к. „Спартак”, в района на стария съвет и археологическия музей, пред Стоматологичната поликлиника в Парковата зона.

Със специална табела ще бъде обозначен и Епископският комплекс, който в скоро време ще стане притегателен център  и обект с оглед проекта, който община Сандански спечели „Сандански – зората на ранното християнство”.

С новите табели туристите и гостите на града ще могат по-лесно да се ориентират и да намират забележителностите, каквито има в изобилие в община Сандански и региона.

 

КОМЕНТАРИ

азз23:11 - 28.04.2012
Гърците одавна знаят български, а на една голяма част, населяваща земите до Солун им е вродено! Иначе, това да има официални табели на гръцки език е недопустимо, все пак това не е Гърция. Има на български и английски, който е световен език! Браво за новите табели, страхотни са,, нямат забележки!
пешо13:25 - 23.04.2012
крайно време е гърците да научат български
13:23 - 23.04.2012
Много хубаво.но мисля че трябва да се сложат и на гръцки,защото не е тайна колко са гърците в Сандански
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK