Три катастрофи за ден с пострадали в Благоевград и Сандански

Снимка: Infomreja.bg, архив

Три пътнотранспортни произшествия с пострадали лица са станали в Благоевград и Сандански само през вчерашния ден.

Около 08:10 ч. в района на ул. „Промишлена“ в Благоевград, лек автомобил „Опел Фронтера“, с 65-годишен водач от Благоевград, след отнемане на предимство, е блъснал 54-годишна пешеходка, също от Благоевград, която е пресичала пътното платно на обозначено за целта място.

С охлузни рани на дясна ръка и десен крак и натъртвания в областта на гърдите е пострадала пешеходката, като след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Около 09:55 ч. вчера на ул. „Григор Пърличев“ в Сандански, 68-годишен мъж от курортния град е ударен от предната дясна част на лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 66-годишна водачка.

Възрастният пешеходец по време на инцидента е стоял в дясната част на пътното платно. За щастие се е отървал само със силнонатъртен десен крак.

Вчера около 11:30 ч. на бул. „Св.Св.Кирил и Методий“, отново в Благоевград, лек автомобил „Форд Фокус“ с 67-годишен водач от областния град, след отнемане на предимство, е блъснал на пешеходна пътека 66-годишна благоевградчанка.

Възрастната жена е с натъртване на опашната кост, след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK