Сандански домакин на ХVII Национален симпозиум по урология

снимки: Община Сандански

Сандански е домакин на ХVII Национален симпозиум по урология с международно участие, който се провежда от 7 до 9 юни в Интерхотел "Сандански". Организатори са проф. Цветков и проф. Младенов. На форума присъстват специалисти и именити професори в областта на урологията, неврологията и хирургията.

Основните проблеми, който се обсъждат в тридневния симпозиум са проблеми на простатната жлеза, фертилитетни проблеми и оперативни техники в урологията.

Фирми, предлагащи адекватни медикаменти за лечение на урологични заболявания, са организирали свои рекламни изложения.

За първи път симпозиумът се провежда през 1996 г. отново в  Интерхотел „Сандански” и оттогава до днес той е традиционен. Един от организаторите - проф. Цветков, сподели, че е впечатлен от Сандански, болницата в града и нивото на здравеопазването, като изрази и поднесе лично поздравленията си към кмета на общината Андон Тотев за спечелването и на новия проект за обновяване и оборудване на МБАЛ „Свети Врач”, с който болницата ще бъде на още по-високо ниво.

Вторият ден от симпозиума уважи и заместник-кметът на община Сандански Младен Тимчев, който приветства всички присъстващи и подчерта, че събития като този симпозиум са добра атестация за Сандански, за организаторите и за всички заинтересовани страни.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK