Спорт и култура в Сандански за Деня на Независимостта

Снимка: Община Сандански

Празнична програма, наситена с културни и спортни събития очаква всички граждани и гости на град Сандански на 22 септември.

Колопоход  „Не на наркотиците“

В 10:00 ч. на 22 септември ще бъде даден старт на крос за деца и младежи на пл. „България“, а малко по-късно ще се проведе за 23-ти път велообиколката „Не на наркотиците“, в която ще участва и Олимпийският шампион – Олаф Лудвиг. В 11:30 ч. отново на пл. „България“ ще се проведе и награждаването.

Спортното събитие се организира от Община Сандански и ПГ „Яне Сандански“.

Поклонение 110 години Независимост

По повод 110 години от обявяването на Независимостта на Република България в 12:00 ч.  пред Паметника на загиналите във войните ще бъдат положени венци и цветя.

Изложба в Епископска базилика, град Сандански

На 22 септември, 18:00 ч. Диана Захариева и Анна Покровнишка ще представят свои самостоятелни изложби в Епископска базилика, град Сандански.

Националното турне „Изпей „Обичам те“ на български

Концертът, без аналог в България, ще се проведе на 22 септември, 19:00 ч. пл. „България“ /при лошо време -Дом на културата/.

Участие в концерта ще вземат рок-група „Хоризонт“ и приятели, Никол Туджарова, група „Серафим“, ВГ „Звънче“, Духов оркестър „Сандански“, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, Танцова формация „Хоуп“, ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград с ръководител Анелия Янева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK