Самовлийски: Дочувам, че Септември (Симитли) са били стимулирани срещу нас от Монтана

снимки: infomreja.bg

Треньорът на Пирин (Благоевград) Йордан Самоковлийски съжали за изпуснатата победа днес срещу Монтана (2:2). Според него вторият гол на Мирослав Антонов е бил от засада, а също така дочул, че Монтана стимулира финансово съперниците на Пирин.

„Естествено, че съжаляваме за изпусната победа. Не бяхме планували този равен мач. Имахме желание да зарадваме всички и да продължим добротото представяне, но виждате какво става. Футболът е непредсказуем. Повеждаме, изравняват ни след груби грешки. Мисля, че нашият отбор заслужаваше да победи, търсеше повече победата, но досадни грешки в защита и много пропоски в атака доведоха до това равенство. Имаше нервност, напрежение в нашите момчета. Отдавам го на това, че някои от тях бяха контузени, не бяха в участвали в тренировчния процес, а другото нещо е, че все пак играем с лидера и трябваше на всяка цена да победим.  Бяхме пренавити и това ни изигра лоша шега“, заяви Самоковлийски, който се връна да коментира втория гол на Мирослав Антонов, при който останаха сериозни съмнения за засада.

„От моята гледна точка се видя как той спира топката зад защитата, обръща се, оглежда се дали ще му свирят засада, и впоследния момент я вкарва. Дали е засада, ще видим от записа“.

Наставникът на благоевградчани коментира и слуховете, че отборът на  Монтана е стимулирал финансово Септември (Симитли) в предишния кръг срещу Пирин.

„Аз дочувам такива неща, но не мога да кажа нищо, защото не съм очевидец. Хора от Симитли казват, че е имало такова стимулиране. Пирин е марка в българския футбол. Имаме всички условия да атакауваме първото или второто място, но до известна степен, на някои момчета това им е потенциалът. Правят много грешки в завършващата фаза, където е смешно, че  не могат нито да центрират, нито да подадат, а ние разчитаме на тях. Трябва много работа, за да израстват в играта, и много да са упорити“, смята Самоковлийски.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK