Самоковлийски предупреди: Да не подценяваме Спартак

снимки: infomreja.bg

Най-големият проблем на старши треньора на Пирин Йордан Самоковлийски преди мача срещу последния в класирането Спартак (Варна) е да се справи с евентуално подценяване на противника.

Двубоят от 12-ия кръг на „Б“ група е в неделя от 14:30 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

„Правя всичко възможно футболистите ми да не подценят Спартак. Гледам, че последните мачове ги губят с 0:1 или 1:2. Привлякоха доста футболисти, които вече започват да влизат във форма. Нищо хубаво не ни чака, ако си помислим, че гостите сами ще се победят. Всичко отбори идват в Благоевград, за да се докажат срещу Пирин. Виждате, че силите в групата са доста изравнени. Ние също трудно успяваме да спечелим мачовете си. Винаги една изразителна победа дава самочувствие на футболистите и те започват да вярват в себе си, че могат да вкарват голове. Надявам се да я постигнем, защото при нас напрежението от това, че търсим задължителна промоция в „А“ група е голямо. Със сигурност ще има ротации, особено в нападение, където се редуват Владислав Златинов и Мартин Тошев“, заяви Йордан Самоковлийски на редовната си пресконференция преди двубоя.

За първи път от доста време той ще може да разчита на всички футболисти.

Едиствено трайно контузен остава Васил Туджаров, докато останалите са на разположение на опитния специалист.

Самоковлийски призна, че в отбора вече мислят и за предстоящото гостуване на Септември (Симитли), както и за домакинството срещу лидера Монтана.

„Мислим за всички 4 мача, които ни остават до края на полусезона. Естествено, че срещу съседите от Симитли ще има малко повече напрежение. Трите точки са еднакво важни във всяка среща. При нас не може да има отпускане“, каза в заключение Йордан Самоковлийски.

 

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK