Почетният гражданин на Кюстендил Румен Манов е Будител на годината на Радио FM+

Снимка: Радио FM+
Заради начина, по който осмисля родолюбието, заради забележителното проект "Приказка за България", обогатяващ познанието за историята ни, заради осмислените поводи за родолюбие, почетният гражданин на Кюстендил Румен Манов е Будител на 2017, избран от слушателите на Радио FM+.
 
"Будителят на паметта" получи уникалния  плакет "Златен ключ", по време на церемонията в "Резиденция Тера", а наградата бе връчена от д-р Милен Врабевски, първият носител на титлата през 2014.  
 
"Будител на годината не е класация или състезание. Всички номинирани са достойни будители!", сподели инициаторът на кампанията Ива Дойчинова. "Тази инициатива е начин да осмислим духа на обществото и да насочим вниманието и признанието към онези каузи и идеи, които създават по-добро бъдеще".  
 
Над 10 000 от слушателите на Радио FM+ подадоха своя вот за някой от номинираните. Всеки от будителите получи грамота "Будител на 2017", а почетния диплом бе за Дядо Панде Евтимов – пазителят на българщината в Македония. 
 
Традиционно партньорите на кампанията връчиха свои специални награди към някои от номинираните. 
 
За четвърта поредна година Радио FM+ организира кампанията "Будител на годината". Инициативата фокусира вниманието върху личности, направили през годината нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK