Само една жалба е подадена срещу избора на изпълнител за санирането на 18 блока в Дупница

Снимка: Infomreja.bg, архив

Една жалба до момента е подадена срещу процедурата по избор на изпълнители за саниране на 18 от блоковете в Дупница. Участникът „Татари дизайн” ЕООД, който е кандидатствал по позиция 10 (бл.2 в жк.Развесена върба) е обжалвал в законоустановения 10-дневен срок изборът на изпълнител за тази позиция. Жалбата ще бъде разгледана от Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да се произнесе в едномесечен срок.

Законоустановения срок за обжалване по някои от позициите вече изтекоха, но за други изтичат следващата седмица, тъй като срокът почва да тече от денят на получаване на репението на комисията по избор на изпълнители. Тогава ще стане окончателно ясно, кои блокове няма да има проблем да стартират с ремонтни дейности по безплатното саниране през месец септември и кои ще трябва да изчакат решенията на Комисията за защита на конкуренцията.

До края на другата седмица пък ще се проведе второто заседание на Комисията по избор на изпълнители за другите 6 блока, които предстоят да бъдат финансирани за безплатно саниране. Тогава ще бъдат обявени ценовите оферти на участниците.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK