Сабахлъков иска проверка, не вярва на броя недействителни бюлетини

Снимка: Infomreja.bg

Нова жалба против решението на ОИК-Хаджидимово

В Административният съд в Благоевград постъпи жалба от Иван Сабахлъков, упълномощен представител на ПП Възраждане, издигнала кандидатска листа за общински съветници на ПП Възраждане. Жалбата е против решение от 28.10.2019 на ОИК - Хаджидимово.

Посочени са доводи за подписани протоколи с особено мнение, подари което се оспорва действителността на обявените за недействителни бюлетини. Иска се проверка на протоколите на повече от половината СИК на територията на общината.

Против решение на същата комисия е образувано административно дело по жалба на осем кандидати за общински съветници от четири партии и коалиции, участници в изборите в община Хаджидимово – Местна коалиция ДПС (НДСВ), ПП ГЕРБ, Коалиция БСП за България, ПП СДС.

Срещу същото решение на ОИК – Хаджидимово, има подадена жалба и от Алмаз Таиров, кандидат за общински съветник от Коалиция „БСП за България“.

 

КОМЕНТАРИ

Коко19:05 - 06.11.2019
Честно и достойно представяне имате пълно право да се съмнявате за измама в резултата след като бяха раздадени толкова пари то не бяха екскурзии то не бяха обяди по шивалните цехово какво ли още не.
Аз18:51 - 06.11.2019
Ами тя държавата ни е на това дередже от умници като тебе Дарик знаеш ли какво поне с труд си изкарва прехраната има стабилно семейство сплотено а не като някой хоро които не са излязли едно кафе да пият с жена си а само с к...те
Дарик18:27 - 06.11.2019
Време беше болния мозък да се обади
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK