С водосвет, свещички за здраве и рев на мощни мотори рокерите от Гоце Делчев откриха новия си мото сезон

Снимка: Infomreja.bg

Рокерите от Мото клуб "Велика България-Неврокоп" от Гоцеделчевско вчера за поредна година направиха грандиозно откриване на новия "Мото сезон - 2016".

На площад "Гоце Делчев", пред паметника на едноименния войвода, в града се събраха десетки любители на атрактивния спорт, които приветстваха членовете на мото клуба и им пожелаха здраве и безавариен и изпълнен с много емоции сезон, който те стартираха с водосвет и запалиха свещички за здраве и успех.

Любителите на мото спорта имаха възможност да се насладят на мощни и класни мотори и уникалните рокерски екипировки на членовете на местния клуб и техните годни, дошли от различни краища на страната за откриването. 

Навсякъде по пътя на стартовия за сезона мото поход, при който с мощния рев на моторите си рокерите направиха пролетно събуждане и в съседните на Гоце Делчев общини - Хаджидимово, Сатовча и Гърмен.

След откриването на сезона започва и подготовката за участието на рокерите от Гоцеделчевско в Третия национален мото събор в Петрич, който ще бъде проведен на 19 юни.

Само от Неврокопския край на мото събора в Петрич ще участват над 30 мотористи. Очакват се и представители на мото клубове от цялата страна, както и от Гърция, Македония, Албания, Събрия и други държави. 

Гоцеделчевският Мото клуб „Велика България-Неврокоп” е създаден на 11 декември 2013 година от група запалени любители на мото спорта от Гоце Делчев и Хаджидимово. Три години по късно клубът се радва на много свои последователи от целия регион, сред които и много жени. 

Мисията на членовете на клуба е да пазят и популяризират истинските български традиции, да бъдат верни на националните ценност и да подкрепят всички достойни и родолюбиви местни и национални инициативи.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK