С водосвет и молитва за успех стартира кампанията си кандидат-кметът на ГЕРБ за Гоце Делчев Георги Андонов

снимки: infomreja.bg

С близо едночасов водосвет официално бе бявен и стартът на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Община Гоце Делчев. С молебен за здраве и благоденствие, отец Лукилиан от църквата „Св.св. Кирил и Методий” благослови намеренията на кандидата за кмет на общината Георги Андонов и неговия екип.

„Решихме да стартираме точно тук, в Божия храм, за да се помолим за благословия, която да пази и закриля и нас, и нашите дела. Винаги може да се организира концерт или театрална постановка, но нищо не може да замени благата дума, казана от свещеник”, мотивира решението си за водосвета кандидатът за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов.

На финала на церемонията, участниците във водосвета разчупиха осветена погача и си пожелаха успех на предстоящите избори.
„Това, което искам аз лично да си пожелая, е да имаме възможността да участваме в една кампания, която ще е сблъсък на идеи, а не на компромати. И след нея, разбира се, да се радваме на победа. Жителите и на града и на цялата община, имат нужда, както от победата, така и от промяната, която тя ще донесе”, коментира кандидатът за водач на листата за общински съветници от ПП ГЕРБ инж. Ангел Тунчев.

След отслужения тържествен водосвет, отец Лукилиян отправи и специална молитва за здраве и успех в начинанията на присъстващите в църковния храм активисти на ГЕРБ-Гоце Делчев. Пожеланията бяха за успех на всички добронамерени и почтени кандидати, които тръгват да управляват общината и град Гоце Делчев с амбицията да променят към по-добро живота на хората.

Свещеникът даде бутилка със светена вода на ръководството на  ГЕРБ-Гоце Делчев, за да поръсят партийния си офис, всички свои членове и симпатизанти и им заръча същия ритуал да повторят и след изборния ден. „Помолихме се за по-светло и по-добро бъдеще на Родината ни, за мир и благоденствие на жителите на община Гоце Делчев и за   успех на предстоящите избори", сподели след  водосвета Георги Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Нека се променим16:51 - 28.09.2011
Мили хора, обръщам се с един апел към всички вас трезвомислещи: Нека на 23 октомври излезем и гласуваме за доброто на нашата община, то е възможно да се случи единствено и само ако подкрепим Андонов и неговият екип, те са хората които ще променят нещата тук. Гласувайте за промяната към по-добро.
Марийка16:26 - 28.09.2011
Успех ГЕРБ Гоце Делчев! АЗ ИСКАМ ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ ЗА МОИТЕ ДЕЦА И ЗНАМ, ЧЕ ЧРЕЗ ВАС ТО Е ПОСТИЖИМО!
Реалист 115:44 - 28.09.2011
Промяната зависи от това колко хората от Гоце Делчве е искат!А затова е крайно време да се пробудим и да се доверим на екипа на Георги Андонов! На следващо място не трябва да забравяме ,че си имаме кандидат президент от Гоце Делчев - Росен Плевнелиев нека гласуваме за промяната и за по-добро за напред успех на ГЕРБ!
ВЯРВАЙТЕ14:44 - 28.09.2011
МОМЧЕТА ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ДА ГИ ЛЪЖАТ, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД В ГОЦЕТО, ЧЕ МНОГО ПАРИ СА НАЛЯТИ В НАШАТА ОБЩИНА И МОСКОВ Е ГОСПОД БОГ ЗА НАС. НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ НА ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ ОТ БСП ИСКАМЕ ПРОМЯНА, А ЗНАЕМ ЧЕ ТЯ Е ВЪЗМОЖНА САМО ЧРЕЗ ВАС, ЗАЩОТО ИМАТЕ ВРЪЗКИТЕ И КОНТАКТИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЯМА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ САМО ЗА ВАША ОБЛАГА, А МИСЛИТЕ И ЗА ГРАДА НИ. ВЯРВАЙТЕ ВИЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ.

FACEBOOK