Международният ден на франкофонията беше отбелязан тържествено в СУ - Сатовча

Снимки: СУ - Сатовча

В СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Сатовча, се проведе празник на чуждите езици, посветен на Международния ден на франкофонията, който събра ученици, учители и родители.

Той беше организиран от преподавателите Нели Коемджиева, Райка Славчева и Маруся Лозанова. Програмата включваше: песни, сценки, стихотворения, танци, драматизации на приказки и басни на английски и френски език, изпълнени от  3., 7., 8. и 11. клас.

Учениците се представиха блестящо и показаха невероятни артистични умения. В часовете по френски език, Райка Славчева проведе маратон по четене на художествени текстове с учениците от 9. и 11. клас.

Тържеството завърши с кръшни хора в изпълнение на участниците в клуб „Палави крачета“ под ръководството на Маруся Лозанова.

Водещите на празника – Нанси Хаджиева и Кристиян Джилджов от 8.б клас, пожелаха здраве, щастие и късмет на всички и изказаха благодарности на ръководството на училището - Джеват Дунчев и Цветанка Янева, както и на всички учители и ученици, които оказаха съдействие за реализиране на тържеството.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK