С топли пуловери, хранителни добавки и театрална постановка жените от ВМРО-Гоце Делчев зарадваха потребителите на ЦНСТ

Снимки: ВМРО-Гоце Делчев

С топли пуловери, полезни за здравето хранителни добавки, лакомства, както и интересна мини театрална постановка, представена от учениците от групата на маестро Огнян Вълев, женското дружество на ВМРО-Гоце Делчев снощи зарадва потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип за възрастни хора с умствена изостаналост.

От името на ВМРО председателката на женското дружество Снежана Стоева поздрави и заяви човешката си съпричастност към болните хора и благодари на прекрасния колектив за грижите, които полага за обитателите на Центъра.

Тя пожела на всички много здраве и весели и щастливи коледни и новогодишни празници.

Младият колектив на Центъра начело с лъчезарната директорка Димитрия Папалезова пък върна жеста на своите гости, като на всички подари красиви коледни картички и скромна почерпка със собственоръчно приготвени постни питка и красиви курабийки заради Коледните пости.

Центърът за възрастни хора с умствена изостаналост е една от най-добрите социални институции с добре поддържана сграда и със служители, които правят всичко възможно потребителите да са щастливи и доволни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK