С SMS избират момиче на публиката, "Кюстендилска пролет" печели 1 500 лв.

Претендентките за "Девойка Кюстендилска пролет 2014", източник: Община Кюстендил

48-ият конкурс "Девойка Кюстендилска пролет 2014" ще се проведе на 15 март от 18,30 часа на пл. ”Велбъжд”, съобщиха от Община Кюстендил.

Традицията по тържественото посрещане на пролетта датира от 1966 година. Изборът се провежда в три кръга - официални тоалети, спортно облекло и единствения по рода си в България тур с народни носии. Участничките, които ще дефилират тази година, са 12 на брой и са на възраст между 16 и 18 години.

В празничната програма ще вземат участие финалистите от музикалното шоу „X Factor“ - Жана Бергендорф, Ана-Мария Янакиева Атанас Колев, Криско и Деси Добрева, а водещи на програмата ще бъдат Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Съобразно регламента на конкурса, журито ще бъде обявено по време на самия спектакъл.

Момиче на публиката ще бъде избрано чрез SMS – гласуване, всеки, който иска да даде своя глас, може да го направи на кратък номер 1925, с текст: буква P и номера на момичето фаворит.  Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

Победителката в „Девойка Кюстендилска пролет 2014” ще получи парична награда от 1500 лв., а двете й подгласнички и момичето на публиката - по 850 лв. Всички участнички ще получат от Община Кюстендил като подарък и официалните тоалети и обувки, с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки.

 

Криско
Деси Добрева
Ана-Мария, Жана и Атанас
Мария Игнатова и Димитър Рачков ще бъдат водещи на празника

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK