10-годишен юбилей празнува Защитеното жилище в Долно Драглище

Снимки: Община Разлог

Юбилеят на жилището бе посветен на празника на Разлог

Защитеното жилище в село Долно Драглище отпразнува своя 10-тия си рожден ден.

Празнична програма изнесоха потребителите и успяха да зарадват своите гости. Десетият годишен юбилей на жилището бе посветен на празника на град Разлог – 11 октомври.

Тържеството бе уважено от временно изпълняващия кмет на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, Лиляна Боянова, кандидат за кмет на село Долно Драглище, Елена Мущрина, бивш кмет на село Горно Драглище и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.

Гости на събитието бяха Виктория Харампалиева - директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане” - Благоевград, Велина Кънчева – Дирекция „Социално подпомагане” - Разлог, управители и потребители на защитени жилища от 1 и 2 - Банско, "Център за настаняване от за деца и младежи “, гр. Разлог,  Дом за стари хора в гр. Гоце Делчев, „Център за настаняване от семеен тип хора с умствена изостаналост” - гр. Гоце Делчев и други.

Гост-изпълнители на събитието бяха МФГ „Огражденска четворка”.

За завършек на тържеството Анита Тараланска, председател на Съюза на инвалидите в Перник, връчи медали на директора на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон" – Лилия Алтънина от участието на защитеното жилище на XIII Републикански многожанров фестивал за хора с увреждания, където грабнаха първо и второ място.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK