Тези дни хора в Югозапада пропищяха от набезите на крадци

Снимка: Infomreja.bg

Джебчиите не подбират – крадат от пари до агнета

След незабавно проведени издирвателни мероприятия от полицейски служители на РУ-Банско, е задържана 49-годишна жена от София.

Около 20:00 часа на 25-и септември тя е извършила кражба на сумата от около 210 лева от дамска чанта, оставена без надзор в ресторант на хотел в Банско.

По случая е образуван заявителски материал.

В Първо РУ - Благоевград, е съобщено за това, че за времето от 22:30 часа на 24-и този месец до 06:00 часа на следващия ден чрез счупване на преден панел на кафе автомат в Благоевград е отнет монетник със сумата от около 50 лева.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград.

Образувано е досъдебно производство.

Полицейски служители на РУ – Сандански, работят по получен сигнал за извършена през периода от 17:00 часа на 23-ти септември до 16:30 часа на 26-и  кражба на сумата от около 110 лв. от метална каса, намираща се в параклис в Мелник.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195, ал.1 от НК.

Около 07:10 часа вчера в РУ- Разлог, е съобщено за извършена между 16:00 часа на 22-ри септември и 07:00 часа на 27-и кражба на бензинов агрегат,  електрическа водна помпа, бормашина и други инструменти от вила в местността Янколова река, землище на Разлог.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Разлог.

Образувано е досъдебно производство.

За времето от 18:00 часа на 26-и септември до 09:00 часа на следващия ден от селскостопанска постройка в района на село Садово е извършена кражба на две агнета.  По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK