С рецитал и „лъвски скок“ учениците от Дебрен почетоха годишнината от гибелта на Дякона

Снимки: Обединено училище „Св. Климент Охридски“ -Дебрен

В много специален ден се превърна днешният 19. февруари за учениците и учителите от Обединено училище „Св. Климент Охридски“ в гърменското село Дебрен.  

Въпреки студения февруарски ден в двора на училището всички с минута мълчание и рецитал, изпълнен от талантливите деца от 4. „Б“ клас, се преклониха и отдадоха почит пред паметта и делото на Дякона Левски.

Ръководството на училището организира и „лъвски скок“, в който се включиха много от възпитаниците на школото като най-добрите получиха и награди.

Публиката, разбира се, бе повече от емоционална, подкрепяйки всички участници.

Директорът Верхад Топчиев с нескрита гордост пред всички обяви имената на учениците, участвали в „лъвския скок“ в проведените областни олимпиади, надминали връстниците си от другите училища.

Денят в училището в Дебрен продължи с приповдигнат дух и много емоции около проведеният „лъвски скок“, на който възпитаниците от обединеното училище се представиха повече от отлично.

 

КОМЕНТАРИ

ПОМ"К00:19 - 21.02.2018
Еххх, войводо! ПОНЕ СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ1 Но май това е невъзможно за йалките ти интелектуални възможности! "нощо" би трябвало да е "нищо"..."Апостола" за теб пак е нищо, защото ти не разбираш тази дума! "отайка" се пише с "у", а другото за помашката сган и просташката сган, към коятоТИ, "войводо"принадлежиш е въпрос на дълбок размисъл за простата ти особа!
Войвода19:01 - 19.02.2018
помашката сган си няма нощо общо с Апостола те са отайката в Бъгария!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK