Няколко дни забавления за Деня на детето в Сандански

Снимки: Община Сандански

Малки и пораснали ще се върнат назад във времето със „Забравените игри на Свети Врач“

Няколко дни забавления, танци и игри очакват всички деца на община Сандански на 31. май и 1., 2. и 3. юни.

На 31. май инициативата „Помогни без причина“ и Сдружение „За промяна“, с подкрепата на община Сандански, канят малки и големи на благотворителен концерт, който ще се проведе от 19:30 ч. на Летен театър – Сандански.

Участие в него ще вземат Александрина Макенджиева, Невена Пейкова, Петя Карамфилкова, ТФ „Хоуп“, ТФ „Феерия“, ТС „Празник“, ВГ „Звънче“ и Духов оркестър.

"За да помогнете на деца в нужда, може да си закупите „усмивка“ /билет/ от Туристически информационен център /до ГУМ/ или на място в деня на концерта на цена 2 лв.", приканват организаторите.

На 1. юни Археологически музей – Сандански, и Община Сандански организират „Забравените игри на Свети Врач“. Игрите започват от 10:00 до 14:00 ч. в парк „Свети Врач“ /пространството между езерото и градски басейн/, където малки и големи ще имат възможност да се върнат назад във времето с игрите на децата от началото на 20. век.

Със „Забравените игри на Свети Врач“ ще бъде поставено началото на тридневно забавление. Децата отново ще имат възможността да се забавляват с кауза.

Благотворителната инициатива „Помогни без причина“ ще „потопи“ децата в магията на детството на 1., 2. и 3. юни в парка с водни игри, караоке, състезания и вълшебства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK