С първа копка започна благоустрояването на централния площад и градската градина в Якоруда

Снимки: Община Якоруда

Днес, 22.05.2019 г., започна ремонтът на централния площад и градската градина в град Якоруда.

Строителството е по проект „Реконструкция и обновяване на площад и градска градина“ УПИ III и УПИ V, кв., 67 по плана на град Якоруда.

Стойността на проекта е 867 388, 01 лева. Финансирането е осигурено по Постановления на Министерски съвет.

Изпълнител на обществената поръчка е „Билдинг компани“ ЕООД – с. Дъбница, община Гърмен, с управител Бисер Узунов.

В рамките на проекта ще бъдат реализирани строително-монтажни работи по централния площад и градската градина в град Якоруда.

Те включват подмяна на съществуващата паважна настилка с нова, разрушаване на двата шадравана и изграждане на един голям фонтан, изграждане на нова осветителна инсталация, подмяна на всички водопроводни решетки и оттоци и реконструкция на съществуващите цветарници.

Предвидени са повече зелени площи и засаждането на дървета и допълнителна храстова и почвопокривна растителност като част от визията на общината за  по-зелен и красив град.

 

КОМЕНТАРИ

Джемал11:15 - 11.06.2019
Ама този Салко е Салих Хърльов бре, за тва така се драска. Тоя простак дето не можа да завърши та Мечо му помогна. Ама нали с татенцето и брат му направиха милиони на гърба на якорудчани, за тва така го боли за Кафелов. Нали Хърльови управляват Якоруда.
Салката08:36 - 11.06.2019
Джими моето момче съветвам те ти да внимаваш какво говориш да ни ти скъсам алката на тебе. Твоито дупе е мазно че ти влезе та нема да го усетиш. Е че го усетиш ама като е вътре в тебе. Че ти дам да едеш говна ама моите. Абей глухар че ти разпретам вазело.
Салко10:08 - 10.06.2019
Абе той Кафелов си направи милионите, пащък вие си му ръкопляскане и трошете кокали по чужбина. Много му дреме на него
Салко10:08 - 10.06.2019
Абе той Кафелов си направи милионите, пащък вие си му ръкопляскане и трошете кокали по чужбина. Много му дреме на него
Джими07:56 - 04.06.2019
Салко па ти щее разбираш бре? Ти да не си от тия дека лижаа газо на кафела та така се впрегаш? И полека с пцостите оти ако те набараа сичките тия дека коментираа че ти скасаа алката от ебане. заради таквия като тебе дека лапате говната на кафела Якоруда е натава дередже. оти мислиш пцияа хората? щее направи толкова години за градо и селата, за хората бре Салко? огледай се и се засрами. Дупка до дупка, оне педерас нане Суля-брачедо му гради къща а гости, окраде на хората горите по член 19 и ги раздаде на офе, пачката, куцузо да сека ии крада за него. Се едни и същи се назначаваа на работа на по две три работи. затава безработица нема в Якоруда.огледай се бре Салко. като идеш в Краише и Велинград като идеш в Белица ти аресува сигурен сам. Питаш ле се кога и в Якоруда че стане така. е дока на кафела муго лапате куро тека че е. Ма не се пукай иде му крае. Ния от селата че му кажеме Ай Честит Байрем.
Салката10:45 - 29.05.2019
Всички вие които коментирате без да разбирате не може ле да го ръгна на сестрите и щерките ви в анусчетата, а ако немате такива да го ръгна на вас в дупетата. Ох дееба и диариите, дееба и глухарето, дееба и педалите. Оти си не ебете путката майчина ва газо. Путката ви майчина и шибалниците прости, като не разбирате щее коментирате. Ебете се в газовете.
Ivan07:43 - 24.05.2019
Ех пак избори хайде на мигдана дано го доваршат този път ако някои не открадне парита браво на зам кмета изглежда в америка неи хареса и пак дойде да помага в кражбите на кмета и неговата шайка тежки разбойници
Джеми23:25 - 23.05.2019
Може ли балдъзка та на Кафелов дето обича капрулести да я чукат, да, я полата в дупето
Иван23:24 - 23.05.2019
Па тия парантии на снимката, баси
Мустафа23:24 - 23.05.2019
А може ли да го ръгна в дупето на щерка му на Кафелов или предпочита да скъсам анала на жена му
12315:38 - 22.05.2019
Тоя с белите маратонки да не е АДВОКАТА от Дебрен?
Код за сигурност, въведете кода l9n
loading...