С приятелски мач "За купата на кмета" на игрището в Бабяк приключиха тридневните празненства за Рамазан Байрам в Белица

Снимки: Община Белица

Футболна среща между сформираните 6 отбора от населените места в община Белица постави края на тридневните празнични дни за Рамазан Байрам.

Приятелският мач се игра на новата спортната площадка в село Бабяк, където отборите демонстрираха завидна техника с топката на терена. Във футболната среща участваха отбори от Белица, Бабяк, Дагоново и Краище, които се раздадоха на терена и през цялото време на играта се държаха спортсменски и спазваха правилата на играта.

Вратарите също приковаха вниманието на зрителите, спасявайки опасни положения пред своите врати. Футболистите стриктно следваха съдията Христо Чонков, за да докажат приятелската си игра. 

Футболният турнир предизвика много емоции и интерес, като събра хора от цялата община, може би провокирани и от факта, че в отбора на Бабяк се включва и кметът на общината Радослав Реванси. 

Както във всяка игра има победители и победени, "Купата на кмета" спечели отборът на Белица. На второ място се наредиха футболистите от Бабяк. В края на срещата кметът Радослав Ревански поздрави победителите и всички участници в приятелската среща.

Всички си обещаха, с този мач поставят началото на нови футболни срещи и ще продължават да поддържат приятелството, спортния си дух и интересите, свързани с развитието на община Белица.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK