С отчетни доклади на Костадинов и Радулов започна конференцията на БСП - Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

С докладите на бившите депутати Тодор Радулов и Емил Костадинов започна тази вечер общинската конференция на БСП - Гоце Делчев, от която след приключването й ще се знаят имената на номинираните представители на левицата за кандидат-депутати в 43-ото Народно събрание.

Докладите на Радулов и Костадинов представляват своеобразни отчети за свършеното от тях за областта и избирателите по време на краткия им мандат в 42-рото Народно събрание.

Кметът Владимир Москов, заместникът му Богдан Боцев, ексдепутатът Тодор Радулов, председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, общински съветници от групата на БСП и делегати от всички местни организации в общината заседават и в момента в малката зала на Дома на културата.

Делегатското събрание ще излъчи кандидати за депутати от община Гоце Делчев.

Както ИНФОМРЕЖА писа, по предварителна информация с най-много номинации от местните партийни организации е заместник-кметът на Гоце Делчев и председател на общинското ръководство на БСП - Валери Сарандев.

След него по номинации се нареждат бившият депутат Тодор Радулов и общинският съветник Димитър Балтаджиев.

Двама от тримата получили най-много номинации ще бъдат предложени за одобрение от областното и централното ръководство на столетницата за място в пиринската листа.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Хенри08:53 - 16.08.2014
Вижте ги, а ако искате ги погледнете право в очите и ги попитайте, До кога всички тези бетонни глави отгледани от майката закрилница БКП ще дават тон в живота на всички млади и разумни хора, но потискани от тези дъртаци в Града????? Радулов, Костадинов идиоти, цяла година роболепно изпълняваха прищявките на ДПС, а попитайте ги тези подлоги колко християни назначиха на работа. Радулов ти си абсолютна мишка нямаща собствено становище и лично мнение, за Костадинов да не говорим тъпо комунде и пълен идиот.
Aнко07:04 - 14.08.2014
Божик, много си прав! Тодор Радулов е най-уважаваният член на БСП в града! А за късите гащи какво да коментираме, то трябва малко уважение към останалите.
БОЖИК21:45 - 13.08.2014
само да попитам,откога на официални конференции се ходи по къси гащи???И едно мое лично мнение-наи сериозният Ви кандидат се казва Тодор Радулов-защото за Него ще гласуват и много сини,но решението за загубата и причината ще са си Ваши.Успех с новите.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK