С обществена поръчка за 264 117,16 лв. ще ремонтират улици в Хаджидимово, Садово и Тешево

Снимка: Infomreja.bg

Община Хаджидимово публикува процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публично състезание с предмет „Благоустрояване и ремонт на улици и принадлежности към тях на територията на общината“ по две обособени позиции, а именно благоустрояване на улици в град Хаджидимово и селата Селата Садово и Тешево.

Общият максимален финансов разполагаем ресурс на възложителя, в случая община Хаджидимово, за двете обособени в поръчката позиции е в размер на 264 117,16 лева с ДДС, като за благоустрояването на улиците в общинския център Хаджидимово възложителят е определил пределната сума от 66 310 лв. без ДДС, а за ремонтните дейности в селата Садово и Тешево - 153 787,64 лв. също без включен ДДС.

Изрично се съобщава на кандидатите в конкурса, че предлаганите цени за изпълнение на дейностите от обхвата на възлагане, както за поръчката в цялост, така и за изпълнението на дейностите по отделно, че цените в подаваните оферти не могат да надхвърлят така обявените максимални стойности.  

Финансовите средства за изпълнението на строително-монтажните и ремонтни дейности, включени в процедурата за обществената поръчка, се предвижда да бъдат осигурени от капиталовите разходи в бюджета на Община Хаджидимово за 2018 г., 2019 г. и 2020 г. или от други източници.

 

КОМЕНТАРИ

Ласки15:39 - 27.01.2018
Людмил крадеца в затвора. Открадна и църквата затова в ада.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK