С обновена и освежена база ДГ „Еделвайс“ посреща своите възпитаници

Снимка: Infomreja.bg, личен архив

Както всяка година, така и тази ДГ „Еделвайс“ – Кюстендил ще посрещне своите възпитаници в обновена и освежена база. Със средства на детската градина бяха боядисани и обновени помещенията, в които се отглеждат и обучават малчуганите. В двора на детското заведение бяха изсечени всички стари дървета по предписание на компетентните органи, а уредите и пейките бяха боядисани.

„В детското заведение работим на кабинетна система. Интериорът съответства на възрастовата група на децата. Стараем се да поддържаме едно добро ниво, за да се чувстват децата уютно, а родители да бъдат спокойни“, каза за ИНФОМРЕЖА Соня Златанова – зам.-директор на ДГ „Еделвайс“.

От ръководството съобщиха, че кандидатстват по проект „Информационни и комуникационни технологии в системата на предучилищното образование“  на Министерство на образованието и науката, по който се очаква одобрение.

Към момента в детското заведение се възпитават и обучават 170 деца, разделени в 9 групи, от които две яслени. По традиция новата учебна година ще бъде открита на 15-и септември от 10, 30 часа, като подготовката на програмата върви с пълна сила по вече одобрен сценарий. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK