С над 600 младежи от ГЕРБ Цветанов празнува на Рупите именния си ден

снимки: Пресцентър ГЕРБ

С над 600 младежи от ГЕРБ в Благоевградска област, Кюстендил, Перник и София празнува именния си ден зам.-председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб и водач на листата за Първи многомандатен избирателен район Цветан Цветанов.

На днешния християнски празник – Цветница, той се включи в ежегодната инициатива на Младежки ГЕРБ – Благоевград „Да пуснем корени в България”, която се провежда за пета поредна година на местността Рупите край храма „Света Петка Българска” на Ванга.  

„По-хубав подарък на днешния ден от това да видиш толкова много млади хора, толкова много усмивки, няма. Пожелавам си да успеем. Важно е да изпълним основната си цел – самостоятелен мандат. Трябва да победим за България.”, обърна се към стотиците младежи Цветан Цветанов, който бе посрещнат с възгласи „Победа”.

Той благодари на всички участници за това, че са заедно и че така ще постигнат една знакова победа. Цветанов бе категоричен, че след като вижда толкова много млади хора всеки ден, решили да дадат подкрепата си към ГЕРБ, няма как да не се стигне до успех на 12 май. Цветанов отново призова всеки един човек да използва конституционното си право и да гласува по съвест, за да се постигне една знакова победа за България.

По традиция и тази година младежите, заедно с Цветан Цветанов и кандидатите за депутати от ГЕРБ за Благоевградска област засадиха над 50 дръвчета в парка край храма.

Голямата изненада на празничния ден поднесе кандидатът за депутат и шеф на Агенцията за закрила на детето Калин Каменов. На поляните край храма „Св. Петка Българска” той поиска ръката на дългогодишната си приятелка Мария Попова, която бе част от екипа на ексминистъра на външните работи Николай Младенов.

Двамата са се запознали преди четири години точно на това място и то точно по време на инициативата „Да пуснем корени в България”. Днес Калин коленичи пред приятелката си и както повелява традицията сложи пръстен на ръката й. Цветан Цветанов пръв поздрави младото семейство.

Водачът на листата в Благоевградска област Цветан Цветанов подари днес и обещаните 15 колела за деца от Петрич. Днес пет от децата, заедно с родителите си получиха велосипедите лично от него. Колела ще получат ученици с най-висок успех от всички основни училища в община Петрич.

Младежката организация на ГЕРБ за Благоевградска област изненадаха зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов за именния му ден и му подариха икона на Св. Богородица. От своя страна Цветан Цветанов дари иконата на храм-паметника „Св. Петка Българска”, тъй като това свято място ще бъде достойно, за да съхрани иконата.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

12319:06 - 28.04.2013
Еле супер
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK