Пиян водач самокатастрофира в Перник

Снимка: Infomreja.bg

Дрегерът отчете 2,74 промила

Три бързи производства за шофиране на автомобили в нетрезво състояние са започнати в Перник. На 21 февруари малко преди полунощ, е получен сигнал за самокатастрофирал лек автомобил в ограда на частен имот, на ул. „Луганск“.

Служители от Второ РУ установили, че това е Фолксваген „Поло“, управляван от 28-годишен от гр. Перник. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 2,74 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка.

С 1, 81 промила алкохол в издишания въздух е шофирал автомобила си марка Фолксваген „Венто“ 40-годишен мъж. Той пътувал от с. Голямо Бучино посока с. Мало Бучино и реализирал леко пътнотранспортно произшествия с Форд „Мондео“. Задържан е за 24 ч. с полицейска заповед и работата продължава.

Тази нощ, в центъра на Перник е проверен мотоциклет „Кавазаки“, управляван от 31-годишен перничанин. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1, 29 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

Работата по документиране на случаите продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK