С мотото „Време е да спрем да си губим времето“ ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в Гоце Делчев

Кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев откриха днес предизборната си кампания, снимки: Пресцентър ГЕРБ - Гоце Делчев

Георги Андонов поясни, че ПП ГЕРБ ще води активна преференциална кампания в общината

„Време е да спрем да си губим времето“ – с това мото кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев дадоха старт на предизборната си кампания днес.

В църквата „Успение Богородично“ в Гоце Делчев бе отслужен водосвет за успешна кампания.

По думите на Георги Андонов, кандидат за кмет на община Гоце Делчев, общината има  нужда от цялостна промяна на начина, по който работи, на управленския модел. Има нужда от управление, което има ясна визия за това как да бъдат оползотворени многото възможности, които до момента са пропуснати.

„Кандидатирам се за кмет с пълното самочувствие на млад, но същевременно много опитен политик, ангажиран с проблемите на Гоце Делчев през целия си политически живот. Със самочувствието на депутат, който три пъти получи доверието на избирателите в региона. И не просто получи доверието им, но и го оправда. Оправда го с приноса си за редицата подобрения, които се случиха в община Гоце Делчев, благодарение на правителството на ГЕРБ – ремонтираните пътища, детски градини, обновените паркове“, заяви Андонов.

Георги Андонов бе категоричен, че общината се управлява задкулисно, мудно и функционира в условията на редица зависимости. „Затова и все още сме много далеч от това, което би трябвало да сме постигнали до момента“, допълни той.

По думите му хората в Гоце Делчев заслужават да живеят в съвременна, модерна община, постигането е което трябва да бъде приоритет на кмета и общинския съвет. „Гоце Делчев може да бъде община за пример – така, както го постигнаха кметовете на ГЕРБ в Благоевград, Стара Загора, София и Бургас, например“, категоричен е Георги Андонов.

„Сигурен съм, че още на 25 октомври Гоце Делчев ще избере своето общинско ръководство – с такава нагласа работи и нашият екип“, допълни той.

„ПП ГЕРБ – Гоце Делчев ще води позитивна, активна кампания“, заяви още Андонов по време на представянето на кандидатите за кметове и общински съветници, които той определи като „изключително силен екип, състоящ се от доказани професионалисти и отличаващ се със силна гражданска квота“.

„Мисля, че политика не следва да се прави само от политици. Преди да се занимаваш професионално с политика, трябва да бъдеш професионалист в това, което правиш. Всички тези хора, нашият екип, са именно професионалисти в областите, в които работят. Ние вярваме, че няма кой по-добре да реши проблемите в дадена сфера от хората, които на практика работят в нея – затова и при формирането на нашата листа сме се водили от този принцип“, заяви водачът на листата за общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев – Ангел Тунчев.

По думите на Мария Георгиева, директор на НПГ „Димитър Талев“ и кандидат за общински съветник, ГЕРБ прави похвална крачка в посока на това да скъси огромната дистанция между граждани и политици. „Няма защо да отричаме, че такава дистанция има – и в същото време е глупаво да сочим с пръст политиците и да ги обвиняваме за всичко – напротив, само и единствено с работа и активно участие, можем да променим нещата, които не ни харесват. Виждам колко амбициозен, опитен и решителен е Георги Андонов – това ме прави повече от убедена, че трябва да използваме потенциала му, той е точният човек, следващият кмет на Гоце Делчев“, заяви Георгиева.

По думите на адвокат Костадинка Богданова на тези избори ще има за първи път реално работеща преференция. Всеки гласоподавател ще има правото да гласува освен за кмет на общината, и за конкретния общински съветник с неговия номер в бюлетината, а съставът на следващия Общински съвет зависи от реално събраните преференции за всеки един кандидат. „Взехме решение да водим активна преференциална кампания, защото всички вярваме, че гласът на гражданите е много по-важен от партийната подредба“, допълни Богданова.

 

Кандидати за кметове на кмества в община Гоце Делчев:

Георги Найденов, политолог, кандидат за кмет на с. Борово

Иван Ламбрев, технолог, кандидат за кмет на с. Мусомище

Димитър Тропчев, финансисист, кандидат за кмет на с. Баничан

Сашо Куртов, машинен техник , кандидат за кмет на с. Господинци.

 

Кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ

  1. Ангел Тунчев, строителен инженер
  2. Атанас Чурков, предприемач
  3. Костадинка Богданова, юрист
  4. Мария Георгиева, педагог
  5. Димитър Попов, инженер-технолог
  6. Никола Джинграров, учител
  7. Димитър Гамишев, строителен предприемач и хотелиер
  8. Георги Гулев, икономист
  9. Димитър Игнатов, агроном
  10.  Михаил Ковачев, финансист
  11. Иванка Харизанова, педагог
  12. Борислав Пръков, предприемач
  13. Кръстю Ласков, технолог по тютюна и тютюневи изделия
  14. Марияна Тонева, педагог
  15. Иван Тюхков, юрист
  16. Василка Ячкова, експерт европейски програми и проекти
  17. Виден Киневирски, машинен инженер
  18. Илия Динев, учител
  19. Мариян Божков, инженер „Горско стопанство“
  20. Димитър Джаров, инженер „Горско стопанство“
  21. Евелина Стойкова, педагог
  22. Георги Мардов, строителен техник
  23. Венцислав Геров, предприемач
  24. Валентина Вретенарова, педагог
  25. Благой Руйчев, машинен инженер
  26. Хюсеин Буковски, специалист ВиК
  27. Димитър Георгиев, учител
  28. Димитър Тропчев, финансист
  29. Иван Ламбрев, технолог

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Георги Андонов

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK