С много изненади и емоции кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов посрещна 50-годишния си юбилей

Снимки: Община Благоевград

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов събра близки и приятели по повод 50-годишния си юбилей. Изненадите за празничния ден започнаха още рано сутринта на 30 април, а първият подарък, който той получи, бе от малката си дъщеря Валерия. Тя му подари красива картина с вълнуващо послание. 

През целия ден градоначалникът получаваше пожелания за здраве, щастие и успехи. Кулминацията на празника бе снощи, когато той събра близки и приятели в зала „София“ на хотел „Маринела“ в столицата.

Стилното тържество премина с много изненади и незабравими емоции. Сред гостите бяха родителите на кмета д-р Атанас Камбитов, децата му, заместник-председателят на изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, ексминистърът на регионалното развитие и благоустройството в правителствата на Бойко Борисов - Лиляна Павлова, евродепутатът Андрей Новаков и бившият областен управител Бисер Михайлов.

На тържеството присъстваше и ръководният екип на Община Благоевград. Всеки един от гостите беше подготвил вълнуващ подарък по случай 50-годишния юбилей на кмета Камбитов.

Сред емоционалните изненади бе прожекция на филм с моменти от живота и кариерата на градоначалника. В него бяха включени още и послания от родителите на д-р Камбитов и неговите деца.

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова подари на кмета пътен знак № 1 с пояснение, че след 50 ограниченията падат.

Градоначалникът получи и красива картина, на която е изобразен Цар Симеон по време на „Златния век“, която бе сред изненадите, подготвени от ръководния екип на Община Благоевград.

Кметът Камбитов бе поздравен с изпълнения от Орлин Горанов, Веселин Маринов, Мая Нешкова и др. Близки и гости на тържеството вдигнаха тост в чест на 50-годишнината на кмета Камбитов и му пожелаха здраве и още поне 50 години безгранични успехи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK