С любов и признателност изпратиха в пенсия детския учител от Бараково - Катя Михалкова

Снимки: Личен архив

Днес, в Деня на толерантността, родители, деца и колеги на Катя Михалкова отбелязаха нейното пенсиониране като дългогодишен учител в Детската градина в село Бараково.

Госпожата успя да докосне сърцата на всички със своите слова, благодарности и пожелания към всички гости и най вече към най-малките, а именно нейните възпитаници от детската градина.

Със своите думи тя успя да предизвика и сълзи в очите на родители и колеги.

Катя Михалкова е един много талантлив преподавател, обичан и уважаван от родителите и своите колеги, тъй като със своя неуморен труд през всичките си години като учител е успяла да възпита много отговорни, добри и прекрасни, вече пораснали хора, които следват успеха в живота си.

Тя има над 30-годишен стаж като детски учител, има много таланти. Написала е много детски стихчета и детски приказки, някои от които са отпечатани в детска книжка.

Децата бяха подготвили песни и стихчета, с които поздравиха своята любима и обичана госпожа.

На трогателното тържество присъстваха председателят на Общинския съвет в Кочериново, общинските съветници Даниела Миланова и Василка Вонидова, общински служители, читалищният секретар Лалка Иванова от с. Бараково, колеги, родители и гости, които с много цветя и подаръци пожелаха на любимата си учителка Катя Михалкова здраве, радост и спокойни пенсионни години.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK