С „Кметълски истории“ стартира второто издание на The Brava fest в благоевградското село Дъбрава

Снимка: Община Благоевград, архив

С представяне на книгата „Кметълски истории“ ще започне фестивалът, който дава заявка да надмине Каварна - The Brava fest, в благоевградското село Дъбрава. Той се организира за втора поредна година от кмета на селото Росен Георгиев, с подкрепата на Община Благоевград.

Началото на дългоочаквания фест е от 20.00 часа на 27 август, на специално построена сцена пред сградата на кметството. Стотици вече са потвърдили своето присъствие в страницата на събитието в социалната мрежа Фейсбук. 

Второто издание на фестивала The Brava fest събира почитатели на музиката, литературата и изобразителното изкуство. Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев е събрал интересни и пикантни истории по време на срещите си със световни звезди, взели участие в „Каварна рок фест“. Подробностите ще разкаже тази събота в „Кметълски истории“.

И в  пълна симбиоза с литературата ще зазвучат и първите акорди на парчета на групите Future Boogie и Black Rose. Кулминацията е запазена за една от най- известните и алтернативни български групи - Wickeda (Уикеда), които ще припомнят как се пие кафе с Боби и хитове като „Обичам“, „Мариана“, „Спомени“.

Това няма да бъде финалът, защото продължението ще бъде поверено на Dj Pop Coяe и публиката на The Brava fest. Освен да пеят, зрителите и участниците във фестивала ще имат възможност да се насладят вдъхновяващите картини на младия художник Димчо Мицов. 

The Brava fest 2 в благоевградското село Дъбрава е с вход свободен за всички жители и гости.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK