С изложба и концерт откри новия сезон читалището в Благоевград

снимки: Община Благоевград

С фотоизложба и тържествен концерт на детските състави към Народно читалище „Никола Вапцаров“ в Благоевград започна новият творчески сезон на културния институт. Самостоятелната фотоизложба на клуб „Негатив+“ към читалището, която бе официално открита вчера в 18:00 часа, събра почитатели на фотографията от Благоевград и региона. Тема на събитието, което се проведе във фоайето на читалището бе водата и ролята й в живота на хората. Събитието ознаменува началото на новата творческа година за клуба по фотография и неговите членове.

Перла в събитията на вечерта бе тържественият концерт на детските състави към Народно читалище „Никола Вапцаров“, които представиха новата си  музикална линия и обогатен репертоар. В големия салон на културния институт се събраха почитатели на детското творчество, които превърнаха в своеобразен празник вечерта. Младите таланти на Благоевград представиха пъстра палитра от музикални произведения, обхващащи редица жанрове и мотиви.

Събитията бяха част от богатата културна програма на община Благоевград и кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019. 

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK