С графити изрисуваха мотриса на жп гарата в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Срязани гуми на автомобили и кражби през почивните дни

2 повреждания на чужда собственост са заявени  края на миналата седмица -  в РУ - Кюстендил е заявено повреждане на мотриса на жп гарата /с цветни бои са изписани графити/ в РУ – Рила, са срязани 3 гуми на лек автомобил. По случаите са образувани досъдебни производства.

Кражба на телевизор от къща е заявена в РУ – Кюстендил, в края на миналата седмица, повреден е фонтан в центъра на кв. „Изток“. От къща в Дупница са откраднати телевизор и 2 мобилни телефона, от друго жилище в Дупница са откраднати 2 телевизора, кафе-машина и инструменти, от фирмен офис в Кюстендил са откраднати 600 лв. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, образувани са досъдебни производства по случаите.

През празничните дни служители на РУ – Кюстендил, са установили 21-годишен извършител на престъпление – той е срязал 3 гуми на лек автомобил „Фолксваген“, паркиран пред дома на собственика в кв. „Въртешево“. По случая е образувано досъдебно производство, извършителят на деянието е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Уведомен е  дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK